Asukas teki ilmoituksen meille, että jätehuoneen ovi ei toimi normaalisti. Hän kertoi, että hänellä sekä muilla heikkovoimaisilla naisilla on vaikeuksia oven avaamisessa. Huoltomies kävi tarkistamassa ja soitti mulle ihmetellen, mistä ilmoitus oli tullut. Ovessa ei nimittäin ollut mitään vikaa vaan se toimi aivan normaalisti. Ilmoitin asian asukkaalle. Kerroin, että ovea ei pysty säätämään, sillä se toimii ihan oikein.

Asukas kertoi, että hän ei saa ovea auki yhdellä kädellä. Huoltomies varmasti saa, mutta hän ei saa, koska on niin heikkovoimainen. Asukas pitää aina toisessa kädessä roskia, joten hän ei voi käyttää ovenavaukseen kuin yhtä kättä eikä tässä yhdessä kädessä riitä voimat. Sanoin asukkaalle, että kannattaa siinä tapauks22.jpgessa laittaa roskat maahan hetkeksi, niin hän voi käyttää molempia käsiä ja saa oven auki. Mutta sekään ei sopinut asukkaalle, sillä sateisena päivänä roskat kastuvat maassa. Kerroin asukkaalle, ettei se haittaa, jos roskat ovat kastuneet ennen jäteastiaan päätymistä. (Miksi haittaisi?!)

Asukas jatkoi juttua edelleen sanomalla, että eihän sanomalehtiä voi laittaa maahan, sillä jos ne kastuvat, voi asukkaan käsikin kastua. Ei tsiisus. Mitä siihen voi enää sanoa? Sanoin, ettei valitettavasti nyt muu onnistu. Ehkä olisi pitänyt vinkata, että kannattaa ostaa käsipainot ja alkaa treenata? Kyllä joidenkin elämä osaa olla vaikeaa.