Olen ennenkin kirjoittanut näistä vänkääjistä. Siis niistä ihmisistä, jotka ei vaan voi millään uskoa sitä, mitä heille sanotaan. Ei vaikka sen millä perustelisi ja miten päin sanoisi. Jotkut asiat vaan menevät niin, että niitä me emme voi muuttaa toisin. Vastuunjakotaulukko on yksi niistä. Sen mukaan esimerkiksi kiukaan korjaus kuuluu osakkaalle ja se ei siitä muutu, vaikka juttua väännettäisiin loppupäivä.

Yksi asukas aloitti vänkäämisen asiasta, mikä ei muuttunut mihinkään sen avulla, että hän väitti jatkuvasti vastaan. Keskustelua käytiin sähköpostitse. Asukas raivostui, kun hän ei saanut tahtoaan läpi ja laittoi meille sähköpostiin kuvan rautalangasta. Tekstissä oli: ”Pitääkö nyt vääntää ihan rautalangasta, kun ette tajua mitään?”2.jpg

Jätimme siinä kohtaa vastaamatta. Joku raja pään aukomisellakin on.

Vänkää uutta vuotta kaikille! Muistakaa, että siihen on syy, miksi meillä kaksi korvaa ja vain yksi suu! Kuunnellaan kaikki muita ihmisiä ensi vuonna entistä paremmin. Mäkin yritän ymmärtää paremmin noita idiootteja, jotka päätään aukovat ihan turhasta. Olkoon se uudenvuodenlupaukseni!