Asukas asuu vuokratalossa, joten vuokranantajan kuuluu huolehtia, että asukkaalla on toimiva jääkaappi ja uuni. Asukkaan jääkaapissa oli ollut vikaa, joten hän oli saanut uuden jääkaapin. Muutama päivä toimituksen jälkeen asukas otti yhteyttä, koska jääkaappi haisee voimakkaasti. Asukas on monikemikaaliallerginen. En ole tällaisesta kuullutkaan, mutta netistä löytyi tietoa, että lääkärit kiistelevät siitä, että onko sellaista olemassakaan. Osan mielestä on kyse fyysisistä tekijöistä, osan mielestä taas psyykkisistä tekijöistä. En jaksanut perehtyä aiheeseen enempää.nimet%C3%B6n.jpg

Asukas kertoi, että koneet, mitkä on valmistettu Kiinassa, sisältävät sellaisia kemikaaleja, että hänen silmänsä turpoavat ja kasvot kutisevat. Hän oli aiemmin joutunut ostamaan uuden televisionkin tämän takia. Nyt asukas vaati tilalle uutta jääkaappia, jota ei ole valmistettu Kiinassa. Vuokranantajataho otti meihin yhteyttä asiasta ja pyysi huoltomiestä menemään haistelemaan jääkaappia. En voinut kuin nauraa. Laitoin huoltomiehelle keikan, että hänen pitää haistella jääkaappia. Vastasin sitten vuokranantajataholle, että laitoin keikan huoltomiehelle, mutta saattaa hyvinkin olla, että hän ei haista mitään.

Huoltomies ihmetteli heti keikkaa ja sanoi, että hän ei kyllä pysty tuollaista asiaa haistamaan. Vuokranantajan pitää keksiä joku muu keino saada selville totuus jääkaapin hajusta. En voinut kuin tsempata tehtävässä.