Välillä asukkaat tulevat meidän toimistollemme kertomaan vikailmoituksia. Yksi asukas tuli paikalle kertomaan asiansa, mutta asia olikin sellainen, josta hänen pitäisi jutella isännöitsijän kanssa. Annoin asukkaalle isännöitsijätoimiston numeron, mutta asukas kieltäytyi soittamasta sinne, koska numero alkoi 020-numeroilla eli sinne soittaminen maksaa enemmän kuin normaalit soitot. nimet%C3%B6n.jpg

Asukas vaati päästä minun työpisteeni ääreen soittamaan työpuhelimellani. Katsoin asukasta suu auki ja totesin, että se ei valitettavasti onnistu. En voi päästää ketään työpisteelleni, joka on täynnä tavaraa. (Enkä edes halua päästää!) Asukas jatkoi raivoamista ja seuraavaksi hän huomasi kännykän työpöydälläni. Hän huusi, että minun pitää antaa kännykkä hänelle, jotta hän voi soittaa. Katsoin edelleen asukasta suu auki ja totesin, että kyseessä on minun oma kännykkäni enkä sitä kyllä lainaa kenellekään.

Kun asukas oli hetken raivonnut puhelun hinnasta, sain hänet lähtemään ulos ovesta. Mistä näitä hulluja tulee? En todellakaan päästä ketään työpisteelleni enkä todellakaan lainaa omaa kännykkääni kenellekään.