Meillä on huollossa yksi kiinteistö, missä on vain opiskelija-asuntoja. Kiinteistössä asuu paljon myös vaihto-oppilaita, jotka eivät luonnollisesti osaa puhua suomea eivätkä ehkä ole ihan ymmärtäneet, miten huolto toimii. Meidän yhteystiedot on seinällä ja siinä lukee kyllä englanniksi, että puhelimeen vastataan 24h, mutta se, että toimiston aukioloaikojen ulkopuolella numero on vain hätätapauksia varten, ei ole niin selvää. nimet%C3%B6n-normal.jpg

Yksi yö kolmen aikaan asukas soitti huoltomiehelle, että hänen mikronsa on rikki. Huoltomies totesi, että hän ilmoittaa asian eteenpäin alueen huoltomiehelle ja se hoidetaan arkena normaali työaikana. Asukas ei tästä tykännyt vaan vaati, että huoltomies toimittaa heti uuden mikron, sillä meillähän on 24h palvelu. Huoltomies yritti selittää, että numero on vain hätätapauksia varten ja tämä ei ole ihan sellainen. Asukkaan mukaan oli kuitenkin hätä, sillä hän ei saanut baarin jälkeen lämmitettyä ruokaa.

Nämä öiset ruoanlaittoideat eivät ole välttämättä ihan parhaimpia ideoita. Muutama vuosi sitten nuori mies oli muuttanut pois kotoa. Hän ehti asua asunnossa viikon, kunnes hän oli torstaina aamuneljältä laittanut ruokaa ja syttyi tulipalo. Asukasta ei saatu hereille vaan asuntoon piti mennä sisään rikkomalla ovi. Onneksi asukkaalle ei käynyt mitään. Voisin veikata, että poika oli tullut baarista kotiin, alkanut laittamaan ruokaa ja nukahtanut. Ei mennyt ihan putkeen tämä yksin asustelu.