Jossain kiinteistöissä saunan ovi toimii sähkölukolla eli saunatiloihin pääsee vain silloin, kun sauna on päällä eli kun jollain on saunavuoro. Sinne ei siis silloin pääse milloin vaan omilla avaimilla. Välillä asukkaat ottavat meihin yhteyttä, sillä he haluavat, että heille esitellään saunatilat ennen kuin he ovat valmiita varaamaan saunavuoron. Valitettavasti meidän huoltomiehet eivät ole mitään asunto-, kellari- tai saunaesittelijöitä. Aika ei vain riitä tällaiseen ekstrapalveluun. Sori.nimet%C3%B6n-normal.jpg

Olenkin aina sanonut kaikille, että kannattaa mennä tutustumaan saunatiloihin silloin, kun on lenkkisaunavuoro. Tällöin nainen voi mennä naisten vuorolla ja mies miesten vuorolla paikalle.  No mitä tähän yleensä vastaan? No en mä kyl taida mennä. Asukas jää miettimään sitä, että ottaako se saunavuoron näkemättä saunaa. Siis häh? Sauna kuin sauna kun on kyse taloyhtiön saunasta. Ei niiltä voi mitään sen ihmeellisempää odottaa, kunhan se ajaa asiansa eli sauna on lämmin ja suihkut toimii. Ja vuoron voi aina perua vaikka yhden käynnin jälkeen!

Toinen, mikä jaksaa naurattaa, on ihmiset, jotka ovat juuri muuttaneet uuteen asuntoon. He ovat asunnossaan ja soittavat meille, mistäköhän löytyy heidän kellarikomero tai pesutupa tai joku muu tila. Miten olisi, jos poistuisi asunnosta ja lähtisi kiertämään kellaritiloja? Avaisi ovia ja näkisi paikat. Jos muuttaa uuteen asuntoon eikö sitä halua tutustua omaan taloonsa? Häh? Ja olisiko kannattanut ennen asunnon ostoa / vuokraamista pyytää asunnon välittäjää esittelemään kaikki paikat. En ymmärrä.