Ja taas meni haukut väärään osoitteeseen!

Yhdessä meidän hoitamassa kiinteistössä on ollut paha turkiskuoriaisongelma yli puolen vuoden ajan. Emme tiedä myrkytyksistä mitään, sillä isännöitsijä on hoitanut asiaa myrkyttäjän kanssa. Tiedämme, että ongelma jatkuu vaan, sillä välillä asukkaat erehtyvät soittamaan meille siitä, vaikka oikea soittokohde on isännöitsijä.

Yksi asukas soitti ja kertoi, että ongelmasta ei päästä eroon senkään takia, että vaikka hän vie turkiskuoriaisten takia pilalle menneitä tavaroita yhtiön roskikseen, käy muut asukkaat sieltä dyykkaamassa niitä takaisin. Ja turkiskuoriaiset leviävät jälleen uuteen asuntoon. Myös lähellä oleva kirpputori käy dyykkaamassa jäteastioista tavaroita. Tämän kuultuani ei tulisi mieleenkään ostaa mitään kirpputoreilta, jotta nimensä mukaisesti ei tulisi ostettua jotain ylimääräistäkin – kuten kirppuja tai muita tuholaisia.

33-normal.jpg

Yksi päivä yksi asukas soitti aivan raivona siitä, että heidän rappunsa ilmoitustaululle oli laitettu joku tiedote turkiskuoriaisongelmaan liittyen. En saanut koko puhelun aikana selvää, mitä tiedotteessa luki, sillä asukas huusi yhtä huutoa puhelimeen: ”Mä en todellakaan halua, että kaikki jotka tänne rappuun tulee, saa tietää, että meillä on tällainen ongelma!! Aivan hirveetä!! Tulkaa heti ottamaan se lappu pois!!” Sain lopulta väliin sanottua, että me emme ole sitä laittaneet, joten emme voi sitä poiskaan ottaa vaan asiassa tulee olla yhteydessä siihen tahoon, joka on lappuun nimensä laittanut. Ja selvisi taas, että isännöitsijänhän tiedot siinä oli. Yritin ystävällisesti sanoa, että hänen tulee soittaa isännöitsijälle, jos lappu loukkaa hänen tunteitaan, koska isännöitsijä sen on sinne päättänyt laittaa.

Ei auttanut. Nainen vain huusi ja huusi ja lopulta päädyin siihen, että laitoin puhelimen luurin pöydälle niin että en kuullut, mistä hän huusi.  Välillä nostin luurin ylös ja kuulin, että samanlainen valitus jatkui ja laitoin taas luurin pöydälle. Toimii muuten älyttömän hyvin! ;) Turha yrittää sanoa mitään väliin, jos joku haluaa huutaa. Kun hän lopulta vähän rauhoittui, sanoi hän, että jotain muutakin on selvästi lappu häirinnyt, sillä nyt se oli taiteltu ilmoitustaululle niin, ettei tekstiä näy. Ja taas valitus jatkui. Sanoin jälleen, että ottakaa yhteys isännöitsijään. Hän ei suostunut sitä tekemään vaan jatkoi raivoamista ja lopulta löi luurin korvaan.

Ja mä mietin mielessäni, että jos nyt noin paljon voi joku lappu ottaa päähän, miksi hitossa hän ei ota sitä vaan irti seinältä ja heitä roskiin? Mikä idiootti.